Ned  Paardenmarktronde van Alblasserdam (65 km) 24/07/2013  
  Category: 1.NE  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN DER BREGGEN AnnaNED VAN DER MEER JanineNED BLAAK ChantalMore
2017NED BLAAK ChantalNED PIETERS AmyNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2016NED BRAND LucindaNED VAN DIJK EllenNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2015NED VAN VLEUTEN AnnemiekNED VAN DER BREGGEN AnnaNED VAN DE REE MoniqueMore
2014NED VOS MarianneNED VAN DIJK EllenNED PIETERS AmyMore
2013NED KNETEMANN RoxaneNED VAN DEN HOEK BiancaNED BRAND LucindaMore
2012NED SLAPPENDEL IrisNED POELSTRA-RINGLEVER LindaNED BRAND LucindaMore
2011NED DE GOEDE SuzanneAUS HOSKINS MelissaNED DEN OTTER MariekeMore
2010NED GRIMBERG ArendaNED BRAND LucindaNED PEETOOM KirstenMore
2009AUS TOMIC JosephineNED BRAND LucindaNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2008NED MARKERINK LoesNED HUISMAN MaritNED BOSMAN AndreaMore
2007NED VAN DIJK EllenNED GRIMBERG ArendaNED VAN DEN BROEK IreneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/07/20181.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam
26/07/20171.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam (65 km)
27/07/20161.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam (60,72 km)
22/07/20151.NENed Paardenmarktronde Alblasserdam (65 km)
23/07/20141.NENed Paardenmarktronde Alblasserdam (65 km)
24/07/20131.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam (65 km)
25/07/20121.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam (65 km)
27/07/20111.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam
28/07/20101.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam
22/07/20091.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam (60 km)
23/07/20081.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam
25/07/20071.NENed Paardenmarktronde van Alblasserdam




20/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits