Bel  Grand Prix de Dottignies (113,2 km) 1/04/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA BASTIANELLI MartaITA BALSAMO ElisaFRA JEULAND PascaleMore
2017BEL D'HOORE JolienAUS HOSKING ChloeSRB ERIC JelenaMore
2016ITA BRONZINI GiorgiaITA BASTIANELLI MartaFRA FOURNIER RoxaneMore
2015FRA FOURNIER RoxaneAUS HOSKING ChloeFRA JEULAND PascaleMore
2014ITA BRONZINI GiorgiaUSA OLDS ShelleyGBR GARNER LucyMore
2013NED KOEDOODER VeraNED SLAPPENDEL IrisNED VAN PAASSEN SanneMore
2012ITA BACCAILLE MoniaSWE JOHANSSON EmmaUKR ANDRUK AlonaMore
2011SWE JOHANSSON EmmaITA BACCAILLE MoniaNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2010NED WILD KirstenITA BRONZINI GiorgiaITA BACCAILLE MoniaMore
2009GER DÜSTER SarahGER WORRACK TrixiNED BLAAK ChantalMore
2008NED VOS MarianneNED WILD KirstenEST TREIER GreteMore
2007ITA BRONZINI GiorgiaAUS GILMORE RochelleGER SCHLEICHER ReginaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/04/20181.2Bel Grand Prix de Dottignies [Lotto Cycling Cup] (122,5 km)
3/04/20171.2Bel Grand Prix de Dottignies (115,2 km)
4/04/20161.2Bel Grand Prix de Dottignies (117 km)
6/04/20151.2Bel Grand Prix de Dottignies (125 km)
7/04/20141.2Bel Grand Prix de Dottignies (131,3 km)
1/04/20131.2Bel Grand Prix de Dottignies (113,2 km)
2/04/20121.2Bel Grand Prix de Dottignies (133,3 km)
4/04/20111.2Bel Grand Prix de Dottignies (128 km)
5/04/20101.2Bel Grand Prix de Dottignies (121,6 km)
6/04/20091.2Bel Grand Prix de Dottignies (127 km)
7/04/20081.2Bel Grand Prix de Dottignies (102 km)
9/04/20071.NEBel Grand Prix de Dottignies (102 km)




23/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits