Bel  GP Stad Roeselare (130,1 km) 22/04/2012  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012NED VAN VLEUTEN AnnemiekFRA FERRIER-BRUNEAU ChristelNZL VILLUMSEN SERUP Linda MelanieMore
2011USA NEBEN AmberSWE JOHANSSON EmmaNED VISSER AdrieMore
2010NED WILD KirstenAUS HOSKING ChloeNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2009NED WILD KirstenAUS GILMORE RochelleBEL DE VOCHT LiesbetMore
2008NED MARKERINK LoesNED VAN VLEUTEN AnnemiekUSA ANDERSON KimberlyMore
2007NED BRAS MartineSWE JOHANSSON EmmaGER HENNES TanjaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
22/04/20121.1Bel GP Stad Roeselare (130,1 km)
24/04/20111.1Bel GP Stad Roeselare (135 km)
25/04/20101.1Bel GP Stad Roeselare (135,5 km)
26/04/20091.2Bel GP Stad Roeselare (131 km)
27/04/20081.2Bel GP Stad Roeselare (128,7 km)
29/04/20071.2Bel GP Stad Roeselare (125 km)




21/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits