Ned  Acht van Chaam 30/07/2008  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VOS MarianneAUS HANSON LaurettaNED VAN GOGH NathalieMore
2017NED VOS MarianneNED VAN DER BREGGEN AnnaNED KESSLER NinaMore
2016NED VOS MarianneNED VAN DER BREGGEN AnnaNED DE JONG ThalitaMore
2015NED DE JONG ThalitaGER KUPFERNAGEL HankaNED KOEDOODER VeraMore
2014NED VOS MarianneNED KOEDOODER VeraNED DE JONG ThalitaMore
2013NED DE JONG ThalitaNED PIETERS AmyNED GUNNEWIJK LoesMore
2012NED KESSLER NinaNED TROMP EsraNED TALEN RebeccaMore
2011NED VOS MarianneNED KOEDOODER VeraGER DÜSTER SarahMore
2010NED BLAAK ChantalGER KUPFERNAGEL HankaNED GUNNEWIJK LoesMore
2009NED VOS MarianneGBR BRAMMEIER (HARRIS) NikkiNED GRIMBERG ArendaMore
2008NED KOEDOODER VeraNED WALLAARD JaccolienGBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethMore
2007NED VOS MarianneNED VAN DIJK EllenNED BRUINS ReginaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/08/20181.NENed Acht van Chaam
26/07/20171.NENed Acht van Chaam (60 km)
27/07/20161.NENed Acht van Chaam (67,2 km)
29/07/20151.NENed Acht van Chaam (63 km)
30/07/20141.NENed Acht van Chaam (63 km)
23/07/20131.NENed Acht van Chaam (58 km)
25/07/20121.NENed Acht van Chaam (60 km)
27/07/20111.NENed Acht van Chaam
28/07/20101.NENed Acht van Chaam
29/07/20091.NENed Acht van Chaam (60 km)
30/07/20081.NENed Acht van Chaam
1/08/20071.NENed Acht van Chaam




24/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits