Ned  EPZ Omloop van Borsele (137 km) 25/04/2015  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA BALSAMO ElisaNED WIEBES LorenaNED KUIJPERS EvyMore
2017NED MARKUS RiejannePOL BUJAK-ALICKUN EugeniaNED VOS MarianneMore
2016ITA GUARISCHI BarbaraNED MACKAIJ FloortjeLUX MAJERUS ChristineMore
2015NED WILD KirstenUSA OLDS ShelleyGER KNAUER AnnaMore
2014AUS HOSKING ChloeNED WILD KirstenNED VAN DIJK EllenMore
2013NED KOEDOODER VeraNED GUNNEWIJK LoesNED BRAND LucindaMore
2012NED VAN DIJK EllenAUS ELVIN GracieGER DÜSTER SarahMore
2011NED WILD KirstenGER BECKER CharlotteNED VOS MarianneMore
2010NED WILD KirstenAUS GILMORE RochelleAUS BROUN KirstyMore
2009NED WILD KirstenNED VOS MarianneGBR GREENFIELD AlexandraMore
2008NED WILD KirstenGER TEUTENBERG InaNED VOS MarianneMore
2007NED VOS MarianneNED BRUINS ReginaNED VAN DIJK EllenMore
2006NED VOS MarianneNED KOEDOODER VeraNED SPIJKERMAN BertineMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
21/04/20181.1Ned EPZ Omloop van Borsele (136,7 km)
22/04/20171.1Ned EPZ Omloop van Borsele (137 km)
23/04/20161.1Ned EPZ Omloop van Borsele (137 km)
25/04/20151.1Ned EPZ Omloop van Borsele (137 km)
26/04/20141.2Ned EPZ Omloop van Borsele (120 km)
20/04/20131.2Ned EPZ Omloop van Borsele (122 km)
21/04/20121.2Ned EPZ Omloop van Borsele (121,5 km)
23/04/20111.2Ned EPZ Omloop van Borsele (120 km)
24/04/20101.2Ned Omloop van Borsele (120 km)
25/04/20091.2Ned Omloop van Borsele (121 km)
26/04/20081.2Ned Omloop van Borsele (121 km)
12/05/20071.2Ned Omloop van Borsele (120 km)
6/05/20061.2Ned Omloop van Borsele




21/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits