Ita  Giro del Trentino 22/04/2008 - 25/04/2008  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014AUS EVANS CadelITA POZZOVIVO DomenicoPOL NIEMIEC PrzemyslawMore
2013ITA NIBALI VincenzoITA SANTAMBROGIO MauroFRA BOUET MaximeMore
2012ITA POZZOVIVO DomenicoITA CUNEGO DamianoPOL SZMYD SylwesterMore
2011ITA SCARPONI MichelePOR MACHADO Tiago Jose PintoITA ASCANI LucaMore
2010KAZ VINOKOUROV AlexandreITA RICCO RiccardoITA POZZOVIVO DomenicoMore
2009ITA BASSO IvanSLO BRAJKOVIC JanezPOL NIEMIEC PrzemyslawMore
2008ITA NIBALI VincenzoITA GARZELLI StefanoITA POZZOVIVO DomenicoMore
2007ITA CUNEGO DamianoITA SCARPONI MicheleITA MAZZANTI LucaMore
2006ITA CUNEGO DamianoITA MAZZANTI LucaITA RATTI EddyMore
2005MEX PEREZ CUAPIO Julio AlbertoRUS PETROV EvgeniITA GHISALBERTI SergioMore
2004ITA CUNEGO DamianoSLO GOLCER JureITA SIMONI GilbertoMore
2003ITA SIMONI GilbertoITA GARZELLI StefanoSLO VALJAVEC TadejMore
2002ITA CASAGRANDE FrancescoMEX PEREZ CUAPIO Julio AlbertoITA SIMONI GilbertoMore
2001ITA CASAGRANDE FrancescoITA PIEPOLI LeonardoLTU RUMSAS RaimondasMore
2000ITA BORGHERESI SimoneSWE AXELSSON NicklasITA SAVOLDELLI PaoloMore
1999ITA SAVOLDELLI PaoloITA SIMONI GilbertoITA PANTANI MarcoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
22/04/201425/04/20142.HCIta Giro del Trentino
16/04/201319/04/20132.HCIta Giro del Trentino
17/04/201220/04/20122.HCIta Giro del Trentino
19/04/201122/04/20112.HCIta Giro del Trentino
20/04/201023/04/20102.1Ita Giro del Trentino
22/04/200925/04/20092.1Ita Giro del Trentino
22/04/200825/04/20082.1Ita Giro del Trentino
24/04/200727/04/20072.1Ita Giro del Trentino
18/04/200621/04/20062.1Ita Giro del Trentino
19/04/200522/04/20052.1Ita Giro del Trentino
20/04/200423/04/20042.2Ita Giro del Trentino
24/04/200327/04/20032.2Ita Giro del Trentino
25/04/200228/04/20022.2Ita Giro del Trentino
30/04/20013/05/20012.2Ita Giro del Trentino
24/04/200027/04/20002.2Ita Giro del Trentino
26/04/199929/04/19992.2Ita Giro del Trentino




25/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits