Cze  Course de la Paix U23 30/05/2014 - 1/06/2014  
  Category: 2.2U  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018SLO POGACAR TadejITA BATTISTELLA SamueleSUI HIRSCHI MarcMore
2017BEL LAMBRECHT BjorgDEN EG NiklasCZE SCHLEGEL MichalMore
2016FRA GAUDU DavidGBR GEOGHEGAN HART TaoSUI FRANKINY KilianMore
2015AUT MÜHLBERGER GregorBEL VLIEGEN LoïcNOR EIKING Odd ChristianMore
2014AUS SPOKES SamBEL VAN BROECKHOVEN BramPOL WARCHOL BartoszMore
2013LAT SKUJINS TomsCZE HIRT JanSLO PIBERNIK LukaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
31/05/20183/06/20182.NCCze Course de la Paix U23 - GP Priessnitz Spa
1/06/20174/06/20172.NCCze Course de la Paix U23 - GP Priessnitz Spa
3/06/20165/06/20162.NCCze Course de la Paix U23
29/05/201531/05/20152.NCCze Course de la Paix U23
30/05/20141/06/20142.2UCze Course de la Paix U23
25/05/201326/05/20132.2UCze Course de la Paix U23




20/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits