Jpn  Tour de Okinawa 13/11/2010 - 14/11/2010  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017JPN SANO JunyaNED KERS Koos JeroenJPN HATANAKA YusukeMore
2016JPN MASUDA NariyukiAUS CRAWFORD David JaiJPN UCHIMA KoheiMore
2015NZL CHRISTIE JasonJPN IRIBE ShotaroESP PRADES REVERTER BenjamiMore
2014JPN MASUDA NariyukiESP TORIBIO ALCOLEA Jose VicenteJPN IRIBE ShotaroMore
2013JPN HATSUYAMA ShoESP TORIBIO ALCOLEA Jose VicenteHKG CHEUNG King WaiMore
2012AUS PALMER ThomasJPN HATANAKA YusukeJPN NAKAJIMA YasuharuMore
2011JPN MORI KazuhiroJPN NISHITANI TaijiJPN SANO JunyaMore
2010JPN FUKUSHIMA ShinichiJPN ITAMI KenjiJPN SANO JunyaMore
2009JPN ITAMI KenjiJPN ABE TakayukiJPN FUKUSHIMA ShinichiMore
2008JPN ARASHIRO YukiyaJPN SHIMIZU MiyatakaJPN MATSUMURA MitsuhiroMore
2007JPN MIYAZAWA TakashiJPN MORI KazuhiroJPN ARASHIRO YukiyaMore
2006JPN MIYAZAWA TakashiJPN MORI KazuhiroJPN ARASHIRO YukiyaMore
2005JPN TASHIRO YasutakaJPN INOUE KazuoPOL KRUPA DawidMore
2004HKG WONG Kam PoJPN FUKUSHIMA ShinichiCAN ERKER JacobMore
2003JPN OKAZAKI KazuyaESP MU—OZ CUBELES GuillenUSA MCCORMACK MarkMore
2002AUS REDENBACH Paul WilliamJPN HIROSE SatoshiJPN TASHIRO YasutakaMore
2001JPN IIJIMA MakotoESP MU—OZ CUBELES GuillenJPN SUZUKI ShinriMore
2000HKG WONG Kam PoJPN MANABE KazuyukiJPN YAMAMOTO MasamichiMore
1999CAN WALTERS MarkJPN YAMAMOTO YasuhiroJPN FUKUSHIMA ShinichiMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
11/11/20181.2Jpn Tour de Okinawa
12/11/20171.2Jpn Tour de Okinawa (210 km)
13/11/20161.2Jpn Tour de Okinawa (210 km)
8/11/20151.2Jpn Tour de Okinawa (210 km)
9/11/20141.2Jpn Tour de Okinawa (208,5 km)
10/11/20131.2Jpn Tour de Okinawa (130,5 km)
25/11/20121.2Jpn Tour de Okinawa (210 km)
12/11/201113/11/20112.2Jpn Tour de Okinawa
13/11/201014/11/20102.2Jpn Tour de Okinawa
7/11/20098/11/20092.2Jpn Tour de Okinawa
8/11/20089/11/20082.2Jpn Tour de Okinawa
11/11/20071.2Jpn Tour de Okinawa (200 km)
12/11/20061.2Jpn Tour de Okinawa (200 km)
13/11/20051.2Jpn Tour de Okinawa (200 km)
14/11/20041.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)
9/11/20031.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)
10/11/20021.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)
11/11/20011.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)
12/11/20001.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)
14/11/19991.5Jpn Tour de Okinawa (200 km)




21/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits