Fra  Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos 4/08/2010 - 8/08/2010  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2010FRA BARLE FlorentPOL NIEMIEC PrzemyslawBEL EIJSSEN YannickMore
2009COL DUARTE AREVALO Fabio AndresNED DE JONGE MaartenESP VALLEJO DOMINGUEZ AngelMore
2008GBR FLEEMAN DanUSA BAJADALI AndrewNOR REMME StianMore
2007ESP PARDILLA BELLON SergioESP HERRADA LOPEZ JoseFRA PRIN NicolasMore
2006ESP SALGUEIRO ALONSO EnriqueBEL SEELDRAEYERS KevinESP RAMIREZ TORRES Jesus JavierMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
4/08/20108/08/20102.2Fra Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos
4/08/20096/08/20092.2Fra Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos
6/08/20089/08/20082.2Fra Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos
6/08/200710/08/20072.2Fra Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos
1/08/20064/08/20062.2Fra Tour des Pyrénées / Vuelta a los Pirineos




19/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits