Fra  Tour de la Guadeloupe 7/08/2009 - 16/08/2009  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014VEN NAVA CARVAJAR JohnFRA MONIER DamienVEN MURILLO ORTIZ Juan EngelberthMore
2013FRA LEBRETON PierreVEN CHACON DIAZ Jose IsidroJPN SHIMIZU MiyatakaMore
2012FRA TURPIN LudovicCAN LANGLOIS BrunoJPN SANO JunyaMore
2011FRA CARENE BorisBEL SYS KlaasUSA JONES CarterMore
2010ESP MANCEBO PEREZ FranciscoFRA CARENE BorisCOL SANCHEZ ANZOLA EdwinMore
2009FRA DUMONT NicolasVEN UBETO APONTE Miguel ArmandoCOL SANCHEZ ANZOLA EdwinMore
2008COL PEŅA PEŅA Jose FloberCAN EVANS CameronCOL SANCHEZ ANZOLA EdwinMore
2007COL PEŅA PEŅA Jose FloberFRA DUMONT NicolasCOL SANCHEZ ANZOLA EdwinMore
2006SVK PRAZDNOVSKY MartinCOL BERNAL ENRIQUEZ DanielKAZ MIZOUROV AndreyMore
2005COL PEŅA PEŅA Jose FloberCOL BERNAL ENRIQUEZ DanielRUS MIRONOV AlexanderMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
1/08/201410/08/20142.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/201311/08/20132.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/201212/08/20122.2Fra Tour de la Guadeloupe
5/08/201114/08/20112.2Fra Tour de la Guadeloupe
6/08/201015/08/20102.2Fra Tour de la Guadeloupe
7/08/200916/08/20092.2Fra Tour de la Guadeloupe
1/08/200810/08/20082.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/200712/08/20072.2Fra Tour de la Guadeloupe
4/08/200613/08/20062.2Fra Tour de la Guadeloupe
5/08/200514/08/20052.2Fra Tour de la Guadeloupe




25/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits