Cze  Course de la Paix 10/05/2002 - 18/05/2002  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2006ITA CHEULA GiampaoloITA TONTI AndreaITA GASPERONI CristianMore
2004ITA SCARPONI MichelePOL KOHUT SlawomirSUI BEUCHAT RogerMore
2003GER WESEMANN SteffenCZE SOSENKA OndrejCZE KONECNY TomasMore
2002CZE SOSENKA OndrejESP GARMENDIA ARBILLA AitorPOL CHMIELEWSKI PiotrMore
2001DEN PIIL JakobESP GARMENDIA ARBILLA AitorPOL ROMANIK RadoslawMore
2000POL WADECKI PiotrPOL PRZYDZIAL PiotrGER WESEMANN SteffenMore
1999GER WESEMANN SteffenLTU RUMSAS RaimondasPOL BROZYNA TomaszMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
29/05/20183/06/20182.1Cze Course de la Paix
13/05/200620/05/20062.HCCze Course de la Paix
8/05/200416/05/20042.2Cze Course de la Paix
9/05/200317/05/20032.2Cze Course de la Paix
10/05/200218/05/20022.2Cze Course de la Paix
11/05/200119/05/20012.3Cze Course de la Paix
5/05/200013/05/20002.4Cze Course de la Paix
7/05/199915/05/19992.4Cze Course de la Paix




13/12/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits