Ita  Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (199,9 km) 15/09/2018  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA MOSCON GianniEST TAARAMÄE ReinITA GASPAROTTO EnricoMore
2017SUI ALBASINI MichaelITA CANOLA MarcoITA GAVAZZI FrancescoMore
2016ITA COLBRELLI SonnyITA ULISSI DiegoITA GAVAZZI FrancescoMore
2015ITA REBELLIN DavideITA NIBALI VincenzoITA BONIFAZIO NiccoloMore
2014ITA BONIFAZIO NiccoloSLO BOLE GregaITA PONZI SimoneMore
2013ITA POZZATO FilippoITA PONZI SimoneITA ZAMPARELLA MarcoMore
2012ITA SELLA EmanueleITA BALIANI FortunatoITA DI LUCA DaniloMore
2011ITA MODOLO SachaITA PONZI SimoneITA GATTO OscarMore
2010ITA GAVAZZI FrancescoITA SANTAMBROGIO MauroITA PAOLINI LucaMore
2009ITA VISCONTI GiovanniITA SANTAMBROGIO MauroESP VENTOSO ALBERDI Francisco JoseMore
2008GER GERDEMANN LinusITA BERTAGNOLLI LeonardoAUT PFANNBERGER ChristianMore
2007ITA BERTOLINI AlessandroAUT PFANNBERGER ChristianITA MAZZANTI LucaMore
2006ITA BERTOLINI AlessandroITA TONTI AndreaITA PELLIZOTTI FrancoMore
2005ITA VALOTI PaoloITA GIORDANI LeonardoITA CAVALLARI StefanoMore
2004ITA BERTAGNOLLI LeonardoITA FRIGO DarioESP BAYARRI ESTEVE GonzaloMore
2003ITA CASAGRANDE FrancescoITA MORENI CristianITA MASON OscarMore
2002FRA JALABERT LaurentITA FARESIN GianniITA GIUNTI MassimoMore
2001ITA CASAGRANDE FrancescoGER ULLRICH JanITA TONETTI GianlucaMore
2000GER ULLRICH JanITA LUNGHI DenisITA SIMEONI FilippoMore
1999ITA DONATI MassimoITA ELLI AlbertoITA CASAGRANDE FrancescoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
15/09/20181.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (199,9 km)
13/09/20171.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (199,9 km)
15/09/20161.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (199 km)
16/09/20151.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (198,2 km)
17/09/20141.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (200 km)
21/08/20131.1Ita Coppa Agostoni - Giro delle Brianze (169,7 km)
17/08/20121.1Ita Coppa Agostoni (196,5 km)
17/08/20111.1Ita Coppa Agostoni (200 km)
18/08/20101.1Ita Coppa Agostoni (191 km)
19/08/20091.1Ita Coppa Agostoni (197,2 km)
20/08/20081.1Ita Coppa Agostoni (189 km)
22/08/20071.1Ita Coppa Agostoni (219 km)
16/08/20061.1Ita Coppa Agostoni (199,7 km)
17/08/20051.1Ita Coppa Agostoni
18/08/20041.2Ita Coppa Agostoni (196 km)
20/08/20031.2Ita Coppa Agostoni (198 km)
21/08/20021.2Ita Coppa Agostoni (197 km)
22/08/20011.2Ita Coppa Agostoni (198 km)
17/08/20001.2Ita Coppa Agostoni (197 km)
18/08/19991.2Ita Coppa Agostoni (197 km)




22/09/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits