Bel  Kampioenschap van Vlaanderen (192 km) 15/09/2017  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017COL GAVIRIA RENDON FernandoNED GROENEWEGEN DylanBEL DE BUYST JasperMore
2016BEL DUPONT TimothyCOL GAVIRIA RENDON FernandoNED KREDER RaymondMore
2015POL GOLAS MichalRUS TRUSOV NikolaiNOR STIEN Adrian AasMore
2014FRA DEMARE ArnaudSLO MEZGEC LukaBEL VAN GENECHTEN JonasMore
2013BEL DEBUSSCHERE JensBEL PLANCKAERT BaptisteBEL VAN STAEYEN MichaelMore
2012NED VAN ZANDBEEK RonanDEN JUUL JENSEN ChristopherBEL HOVELYNCK KurtMore
2011GER KITTEL MarcelGER GREIPEL AndréBEL VAN STAEYEN MichaelMore
2010AUS HOWARD LeighLTU KRUOPIS AidisNED VEELERS TomMore
2009NED DE JONGH StevenNED LANGEVELD SebastianNED TRAKSEL BobbieMore
2008GER GREIPEL AndréNED VAN DIJK StefanGER STAUFF AndreasMore
2007AUS COOKE BadenBEL CAPPELLE AndyFRA FLAHAUT DenisMore
2006BEL EECKHOUT NikoNED DE JONGH StevenGER HONDO DaniloMore
2005UZB LAGUTIN SergeyBEL DE SMET AndyKAZ BAZAYEV AssanMore
2004FRA CASPER JimmyBEL MATTAN NicoBEL CAPELLE LudovicMore
2003AUS COOKE BadenNED KOERTS JansFRA SASSONE RobertMore
2002FRA CASPER JimmyBEL STREEL MarcBEL CAPPELLE AndyMore
2001BEL VAN HYFTE PaulNOR VESTØL BjørnarFRA TESSIER Jean-MichelMore
2000BEL EECKHOUT NikoNED TALEN JohnBEL PEERS ChrisMore
1999BEL VAN HAECKE MichelLAT PIZIKS ArvisNED DE JONGH StevenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/09/20181.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen
15/09/20171.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen (192 km)
16/09/20161.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen (192,4 km)
18/09/20151.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen (192 km)
19/09/20141.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen (192 km)
20/09/20131.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen (192 km)
14/09/20121.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (192 km)
16/09/20111.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (196,8 km)
17/09/20101.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (181 km)
18/09/20091.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (182,6 km)
19/09/20081.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (180 km)
21/09/20071.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (180 km)
15/09/20061.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (180,1 km)
16/09/20051.1Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp
17/09/20041.3Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp
19/09/20031.3Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (183 km)
20/09/20021.3Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (186 km)
21/09/20011.4Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (182 km)
15/09/20001.4Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (182 km)
17/09/19991.4Bel Kampioenschap van Vlaanderen - Koolskamp (182 km)




23/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits