Esp  Clasica de Almeria (187 km) 29/02/2004  
  Category: 1.3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017DEN CORT NIELSEN MagnusGER SELIG RüdigerBEL DEBUSSCHERE JensMore
2016AUS HOWARD LeighRUS TSATEVICH AlexeiLAT SARAMOTINS AleksejsMore
2015GBR CAVENDISH MarkESP LOBATO DEL VALLE Juan JoseAUS RENSHAW MarkMore
2014IRL BENNETT SamESP LOBATO DEL VALLE Juan JoseITA VIGANO DavideMore
2013AUS RENSHAW MarkRSA JANSE VAN RENSBURG ReinardtITA LASCA FrancescoMore
2012AUS MATTHEWS MichaelSLO BOZIC BorutGER KLUGE RogerMore
2011ITA PELUCCHI MatteoESP ROJAS GIL Jose JoaquinNED LIGTHART PimMore
2010NED BOS TheoGBR CAVENDISH MarkAUS BROWN GraemeMore
2009NZL HENDERSON GregoryAUS BROWN GraemeITA GARZELLI StefanoMore
2008ARG HAEDO Juan JoseESP FREIRE GOMEZ OscarAUS BROWN GraemeMore
2007RUS VORGANOV EduardESP BALLESTER MARTINEZ VicenteESP OLMO MENACHO JuanMore
2006ESP PEREZ SANCHEZ FranciscoESP SERRANO GONZALEZ RicardoESP GARCIA QUESADA AdolfoMore
2005ESP GUTIERREZ PALACIOS Jose IvanESP ESCOBAR ROURE SergiESP MUÑOZ BAÑOZ DavidMore
2004FRA PINEAU JérômeFRA VOECKLER ThomasESP NOVAL GONZALEZ BenjaminMore
2003BRA PAGLIARINI Luciano Andre MendonçaITA STRAZZER MassimoRUS MARKOV AlexeiMore
2002ITA STRAZZER MassimoSUI ZBERG MarkusNED LOTZ MarcMore
2001DEN BRAIKIA TayebSUI ZBERG MarkusITA LEONI EndrioMore
2000ESP GALVEZ LOPEZ IsaacCZE SVORADA JanSUI ZBERG MarkusMore
1999CZE SVORADA JanITA MINALI NicolaESP EDO ALSINA AngelMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/02/20181.HCEsp Clasica de Almeria
12/02/20171.1Esp Clasica de Almeria (190,9 km)
14/02/20161.1Esp Clasica de Almeria (21 km)
15/02/20151.1Esp Clasica de Almeria (183,3 km)
2/03/20141.1Esp Clasica de Almeria (178 km)
24/02/20131.HCEsp Clasica de Almeria (182 km)
26/02/20121.HCEsp Clasica de Almeria (185,6 km)
27/02/20111.1Esp Clasica de Almeria (177,6 km)
28/02/20101.1Esp Clasica de Almeria (176 km)
1/03/20091.1Esp Clasica de Almeria (169,4 km)
2/03/20081.1Esp Clasica de Almeria (187,9 km)
4/03/20071.1Esp Clasica de Almeria (186 km)
26/02/20061.1Esp Clasica de Almeria (173,1 km)
27/02/20051.1Esp Clasica de Almeria (173,4 km)
29/02/20041.3Esp Clasica de Almeria (187 km)
2/03/20031.3Esp Clasica de Almeria (187 km)
3/03/20021.3Esp Clasica de Almeria (174 km)
4/03/20011.4Esp Clasica de Almeria (193 km)
27/02/20001.4Esp Clasica de Almeria (176 km)
28/02/19991.4Esp Clasica de Almeria (188 km)




14/12/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits