Ita  Giro del Medio Brenta (169 km) 7/07/2013  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018RUS EVTUSHENKO AlexanderITA RAVANELLI SimoneMAR ZAHIRI AbderrahimMore
2017ITA GAZZARA MicheleERI GEBREIGZABHIER Amanuel WerkilulITA GAROSIO AndreaMore
2016ITA MASNADA FaustoUKR PADUN MarkITA GAFFURINI NicolaMore
2015ITA GAZZARA MicheleITA BRUNDO PaoloITA PETILLI SimoneMore
2014SLO STIMULAK KlemenKAZ SEMYONOV RomanITA MILANI GianlucaMore
2013ITA ROCCHETTI FedericoITA COLLODEL MatteoITA TURRIN AlexMore
2012ITA BUSATO MatteoITA MARCOLIN MatteoAUT KRIZEK MatthiasMore
2011ITA MOSER MorenoITA BATTAGLIN EnricoBEL VANENDERT DennisMore
2010ITA MILETTA LuigiITA ZANCO DiegoUKR DZHABRAILOV EldarMore
2009ITA DELLE STELLE CristianITA PIECHELE AndreaITA BATTAGLIN EnricoMore
2008SLO VRECER RobertITA GIUNTI MassimoITA DONATI AlessandroMore
2007ITA ANGELONI AdrianoITA SIGNEGO AlessioITA SESTILI LuigiMore
2005ITA SPADI ManueleITA BALIANI FortunatoITA BAILETTI PaoloMore
2004UKR PIDGORNYY RuslanITA MOLETTA AndreaITA CARTA MaurizioMore
2003POL NIEMIEC PrzemyslawZIM JONES TimothyITA BELLOTTI FrancescoMore
2002ITA CUNEGO DamianoITA BERTAGNOLLI LeonardoNED WIELINGA RemmertMore
2001SLO SVIBEN SasaLAT REISS AndrisITA VANDELLI MaurizioMore
2000ITA CARRARA MatteoITA BARONTI AlessandroAUT MÜHLBACHER ThomasMore
1999ITA MIORIN DevisITA MALBERTI FabioITA DOTTI FaustoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
8/07/20181.2Ita Giro del Medio Brenta (176 km)
9/07/20171.2Ita Giro del Medio Brenta (175 km)
10/07/20161.2Ita Giro del Medio Brenta (177,3 km)
12/07/20151.2Ita Giro del Medio Brenta (177 km)
13/07/20141.2Ita Giro del Medio Brenta (176,3 km)
7/07/20131.2Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
8/07/20121.2Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
10/07/20111.2Ita Giro del Medio Brenta (173,2 km)
11/07/20101.2Ita Giro del Medio Brenta (174 km)
12/07/20091.2Ita Giro del Medio Brenta (169,1 km)
13/07/20081.2Ita Giro del Medio Brenta (163 km)
8/07/20071.2Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
10/07/20051.2Ita Giro del Medio Brenta
11/07/20041.5Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
13/07/20031.5Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
14/07/20021.5Ita Giro del Medio Brenta (166 km)
21/07/20011.5Ita Giro del Medio Brenta (169 km)
8/07/20001.5Ita Giro del Medio Brenta (155 km)
10/07/19991.5Ita Giro del Medio Brenta (156 km)




21/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits