Bel  Dwars door Vlaanderen - Waregem (200,8 km) 21/03/2012  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014NED TERPSTRA NikiUSA FARRAR TylerSLO BOZIC BorutMore
2013ITA GATTO OscarSLO BOZIC BorutAUS HAYMAN MathewMore
2012NED TERPSTRA NikiFRA CHAVANEL SylvainNED DE KORT KoenMore
2011BEL NUYENS NickGBR THOMAS GeraintUSA FARRAR TylerMore
2010DEN BRESCHEL MattiBEL LEUKEMANS BjörnNED TERPSTRA NikiMore
2009BEL VAN IMPE KevinBEL EECKHOUT NikoBEL BOONEN TomMore
2008FRA CHAVANEL SylvainNED DE JONGH StevenBEL EECKHOUT NikoMore
2007BEL BOONEN TomBEL EECKHOUT NikoAUS O'GRADY StuartMore
2006BEL VEUCHELEN FrederikGBR HUNT JeremyFRA MONDORY LloydMore
2005BEL EECKHOUT NikoGBR HAMMOND RogerITA BALDUCCI GabrieleMore
2004BEL CAPELLE LudovicEST KIRSIPUU JaanGBR HAMMOND RogerMore
2003AUS MCEWEN RobbieAUS COOKE BadenNED VAN HEESWIJK MaxMore
2002AUS COOKE BadenHUN BODROGI LaszloBEL PLANCKAERT JoMore
2001BEL EECKHOUT NikoBEL PEETERS WilfriedLAT PIZIKS ArvisMore
2000NED HOFFMAN TristanBEL VAN PETEGEM PeterDEN MICHAELSEN LarsMore
1999BEL MUSEEUW JohanBEL VAN HAECKE MichelBEL PEERS ChrisMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/03/20141.HCBel Dwars door Vlaanderen (201 km)
20/03/20131.HCBel Dwars door Vlaanderen (199 km)
21/03/20121.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200,8 km)
23/03/20111.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (201 km)
24/03/20101.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200 km)
25/03/20091.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200 km)
26/03/20081.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200 km)
28/03/20071.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200 km)
22/03/20061.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (204 km)
23/03/20051.1Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (202 km)
24/03/20041.2Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (204 km)
26/03/20031.2Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (200 km)
27/03/20021.2Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (201 km)
28/03/20011.2Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (201 km)
22/03/20001.2Bel Dwars door Vlaanderen - Waregem (206 km)
24/03/19991.2Bel Dwars door België - Waregem (200 km)




21/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits