Bel  Omloop Het Nieuwsblad (200 km) 25/02/2012  
  Category: 1.HC  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GBR STANNARD IanBEL VAN AVERMAET GregNOR BOASSON HAGEN EdvaldMore
2013ITA PAOLINI LucaBEL VANDENBERGH StijnBEL VANDOUSSELAERE SvenMore
2012BEL VANMARCKE SepBEL BOONEN TomESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioMore
2011NED LANGEVELD SebastianESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioAUS HAYMAN MathewMore
2010ESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioGER HAUSSLER HeinrichUSA FARRAR TylerMore
2009NOR HUSHOVD ThorBEL ISTA KevynESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioMore
2008BEL GILBERT PhilippeBEL NUYENS NickNOR HUSHOVD ThorMore
2007ITA POZZATO FilippoESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioBEL BOONEN TomMore
2006BEL GILBERT PhilippeBEL DE WAELE BertNED VAN BON LeonMore
2005BEL NUYENS NickBEL BOONEN TomNED DE JONGH StevenMore
2004-
2003BEL MUSEEUW JohanNED VAN HEESWIJK MaxITA BETTINI PaoloMore
2002BEL VAN PETEGEM PeterDEN HØJ FrankBEL VAN HAECKE MichelMore
2001ITA BARTOLI MicheleBEL VAN DIJCK HendrikNED PRONK MatthéMore
2000BEL MUSEEUW JohanGER WESEMANN SteffenNED KNAVEN ServaisMore
1999BEL VANDENBROUCKE FrankBEL PEETERS WilfriedBEL STEELS TomMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/03/20141.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (198,4 km)
23/02/20131.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (199 km)
25/02/20121.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (200 km)
26/02/20111.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (203 km)
27/02/20101.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (204,4 km)
28/02/20091.HCBel Omloop Het Nieuwsblad (204,5 km)
1/03/20081.HCBel Omloop Het Volk (199 km)
3/03/20071.HCBel Omloop Het Volk (210 km)
25/02/20061.HCBel Omloop Het Volk (202 km)
26/02/20051.HCBel Omloop Het Volk (201 km)
28/02/20041.1Bel Omloop Het Volk (200 km)
1/03/20031.1Bel Omloop Het Volk (200 km)
2/03/20021.1Bel Omloop Het Volk (202 km)
3/03/20011.1Bel Omloop Het Volk (200 km)
26/02/20001.1Bel Omloop Het Volk (204 km)
27/02/19991.1Bel Omloop Het Volk (202 km)




19/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits