Hun  GP Betonexpressz 2000 (160,3 km) 6/08/2011  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011AUT SCHÖFFMANN MartinSVK TYBOR PatrikHUN LOVASSY KrisztianMore
2010CRO MIHOLJEVIC HrvojeHUN IVANICS GergelySLO OMULEC AndrejMore
2009HUN IVANICS GergelyAUT FALTHEINER WernerHUN LENGYEL TamasMore
2008HUN KUSZTOR PeterSRB KASA GaborSRB STEVIC IvanMore
2007SRB DER ZsoltSVK GOC LukasSRB MIRKOVIC MladenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/08/20111.2Hun GP Betonexpressz 2000 (160,3 km)
14/08/20101.2Hun GP Betonexpressz 2000 - GP Bekescsaba (182 km)
2/08/20091.2Hun GP Betonexpressz 2000 - GP Békéscsaba (176,1 km)
1/08/20081.2Hun GP Betonexpressz 2000 - GP Bekescsaba (183 km)
3/08/20071.2Hun GP Betonexpressz 2000 (154 km)




23/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits