Ita  GP Folignano (170,4 km) 5/08/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011CRO DURASEK KristijanITA FAMOSO GiuseppeCRO MIHOLJEVIC HrvojeMore
2010COL ARREDONDO MORENO Julian DavidITA PISCOPIELLO FabioBLR PAPOK SiarheiMore
2009ITA FRUSTO HenryITA MOSER MorenoITA SATINI SilvioMore
2008ITA DE MARCHI AlessandroITA MALAGUTI AlessandroITA MALORI AdrianoMore
2007ITA DE BONIS FrancescoPOL DABROWSKI JaroslawNAM CRAVEN DanMore
2006ITA CAPASSO RoccoITA GAVAZZI FrancescoCRO DANCULOVIC TomislavMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/08/20111.2Ita GP Folignano (170,4 km)
5/08/20101.2Ita GP Folignano (160 km)
5/08/20091.2Ita GP Folignano (160 km)
5/08/20081.2Ita GP Folignano (160 km)
4/08/20071.2Ita GP Folignano (160 km)
5/08/20061.2Ita GP Folignano (160 km)




21/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits