Alg  Circuit d'Alger (74 km) 2/07/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2016ESP RUBIO ARRIBAS Jesus AlbertoALG BECHLAGHEM AbderrahmaneITA WACKERMANN LucaMore
2015ALG CHABANE HichemMAR MRAOUNI Salah EddineERI DEBESAY Mekseb AbrahaMore
2014ALG LAGAB AzzedineHKG YEUNG Ying Hon RonaldJPN SHIMIZU MiyatakaMore
2013DEN PEDERSEN MartinALG LAGAB AzzedineGBR APPLEBY DaleMore
2012GRE TAMOURIDIS IoannisERI DEBRETSION Aron BarancealMAR AYOUNE IsmailMore
2011ALG LAGAB AzzedineMAR JELLOUL AdilALG CHABANE RedhouaneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
4/03/20161.2Alg Circuit d'Alger (105 km)
6/03/20151.2Alg Circuit d'Alger (105 km)
28/03/20141.2Alg Circuit d'Alger (106 km)
16/03/20131.2Alg Circuit d'Alger (124 km)
16/03/20121.2Alg Circuit d'Alger (105 km)
2/07/20111.2Alg Circuit d'Alger (74 km)




20/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits