Swe  Crescent Vargarda (152 km) 13/08/2017  
  Category: 1.WWT  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017FIN LEPISTÖ LottaNED VOS MarianneCAN KIRCHMANN LeahMore
2016SWE FAHLIN EmiliaFIN LEPISTÖ LottaNED BLAAK ChantalMore
2015BEL D'HOORE JolienITA BRONZINI GiorgiaGER BRENNAUER LisaMore
2014NED BLAAK ChantalNED PIETERS AmyNED KNETEMANN RoxaneMore
2013NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaNED PIETERS AmyMore
2012NED SLAPPENDEL IrisGER KUPFERNAGEL HankaNED VOS MarianneMore
2011NED VAN VLEUTEN AnnemiekNED VAN DIJK EllenGBR COOKE NicoleMore
2010NED WILD KirstenNED VISSER AdrieSWE JOHANSSON EmmaMore
2009NED VOS MarianneNED WILD KirstenSWE JOHANSSON EmmaMore
2008USA KELLEY-SEEHAFER KoriUSA ANDERSON KimberlyGER BECKER CharlotteMore
2007NED BELTMAN ChantalSUI THÜRIG KarinITA CANTELE NoemiMore
2006SWE LJUNGSKOG SusanneGBR COOKE NicoleSWE HOLLER MonicaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
13/08/20171.WWTSwe Crescent Vargarda (152 km)
21/08/20161.WWTSwe Crescent Vargarda (141 km)
23/08/2015CDMSwe Open de Sučde Vargarda (133,5 km)
24/08/2014CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
18/08/2013CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
19/08/2012CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
31/07/2011CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
1/08/2010CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
2/08/2009CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
30/07/2008CDMSwe Open de Sučde Vargarda (132 km)
5/08/2007CDMSwe Open de Sučde Vargarda (120 km)
28/07/2006CDMSwe Open de Sučde Vargarda




24/09/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits