Bel  Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (126,6 km) 26/02/2017  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017BEL D'HOORE JolienAUS HOSKING ChloeAUS ROY SarahMore
2016ITA BASTIANELLI MartaCAN KIRCHMANN LeahFIN LEPISTÍ LottaMore
2015BEL D'HOORE JolienNED BLAAK ChantalSWE MUSTONEN-LICHAN SaraMore
2014GBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethSWE JOHANSSON EmmaFRA CORDON-RAGOT AudreyMore
2013NZL COLLINS EmilyUSA OLDS ShelleySWE JOHANSSON EmmaMore
2012GBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethFRA FERRAND-PREVOT PaulineITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2011SWE JOHANSSON EmmaNED VISSER AdrieBEL DUFOER SjoukjeMore
2010SWE JOHANSSON EmmaNED BRAS MartineBEL VERBEKE GraceMore
2009NED BOSMAN AndreaNED BRAS MartineNED PIJNENBORG MaschaMore
2008BEL DE VOCHT LiesbetGER SÍLLNER BirgitBEL GELDHOF IlseMore
2007IRL MORIARTY LouiseRSA DU TOIT YolandiBEL KONINKX LieveMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/02/20171.1Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (126,6 km)
28/02/20161.1Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (129,1 km)
8/03/20151.2Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (120,1 km)
9/03/20141.2Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (126 km)
3/03/20131.2Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (122,3 km)
4/03/20121.2Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (123 km)
6/03/20111.2Bel Omloop van het Hageland (Tielt-Winge) (122,6 km)
7/03/20101.NEBel Tielt-Winge [Wielertrofee Vlaanderen] (100 km)
8/03/20091.NEBel Tielt-Winge [Wielertrofee Vlaanderen] (101,6 km)
22/06/20081.NEBel Tielt-Winge [Wielertrofee Vlaanderen] (87 km)
17/06/20071.NEBel Tielt-Winge (86,8 km)




24/03/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits