Civ  Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation 10/09/2017 - 16/09/2017  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017BEL BOUVRY DieterBEL VERHELST LouisBEL LEGLEY MatthiasMore
2016MAR EL KOURAJI MohcineMAR CHOKRI El MehdiCIV CISSE IssiakaMore
2015MAR LAHSAINI MouhssineRWA HADI JanvierBEL SMET GuyMore
2008FRA MARTIAS RonyFRA TURGOT SébastienFRA MARINO Jean-MarcMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/09/201815/09/20182.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
10/09/201716/09/20172.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
24/09/201630/09/20162.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
27/09/20152/10/20152.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
7/03/200812/03/20082.1Civ Tour Ivoirien de la Paix




23/06/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits