Fra  Route du Sud 15/06/2017 - 18/06/2017  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017SUI DILLIER SilvanECU CARAPAZ MONTENEGRO Richard AntonioFRA ELISSONDE KennyMore
2016COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderESP SOLER GIMENEZ MarcFRA EDET NicolasMore
2015ESP CONTADOR VELASCO AlbertoCOL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderFRA LATOUR PierreMore
2014IRL ROCHE NicolasESP VALVERDE BELMONTE AlejandroAUS ROGERS MichaelMore
2013FRA VOECKLER ThomasITA PELLIZOTTI FrancoFRA GADRET JohnMore
2012COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderFRA DUPONT HubertFRA CHARTEAU AnthonyMore
2011BLR KIRYIENKA VasilITA REBELLIN DavideGBR KENNAUGH PeterMore
2010FRA MONCOUTIE DavidFRA GENIEZ AlexandreITA BALIANI FortunatoMore
2009POL NIEMIEC PrzemyslawFRA LOUBET JulienITA CARUSO GiampaoloMore
2008IRL MARTIN DanielFRA MOREAU ChristopheITA PIERFELICI LucaMore
2007ESP SEVILLA RIVERA Oscar MiguelITA GIUNTI MassimoAUT EIBEGGER MarkusMore
2006FRA VOECKLER ThomasFRA FEDRIGO PierrickFRA MAZET JulienMore
2005FRA CASAR SandyPOL NIEMIEC PrzemyslawFRA SALMON BenoîtMore
2004AUS MCGEE BradleyFRA CASAR SandyGER HIEKMANN TorstenMore
2003AUS ROGERS MichaelITA CAUCCHIOLI PietroFRA VOGONDY NicolasMore
2002USA LEIPHEIMER LeviESP KINTANA ZARATE AitorKAZ KIVILEV AndreiMore
2001KAZ KIVILEV AndreiGER VOIGT JensLTU RUMSAS RaimondasMore
2000POL BROZYNA TomaszESP MANCEBO PEREZ FranciscoFRA HALGAND PatriceMore
1999USA VAUGHTERS JonathanAUS JONKER PatrickBEL AERTS MarioMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
14/06/201817/06/20182.1Fra Route d'Occitanie
15/06/201718/06/20172.1Fra Route du Sud
16/06/201619/06/20162.1Fra Route du Sud
18/06/201521/06/20152.1Fra Route du Sud
19/06/201422/06/20142.1Fra Route du Sud
13/06/201316/06/20132.1Fra Route du Sud
14/06/201217/06/20122.1Fra Route du Sud
16/06/201119/06/20112.1Fra Route du Sud
18/06/201020/06/20102.1Fra Route du Sud
18/06/200921/06/20092.1Fra Route du Sud
19/06/200822/06/20082.1Fra Route du Sud
21/06/200724/06/20072.1Fra Route du Sud
15/06/200618/06/20062.1Fra Route du Sud
16/06/200519/06/20052.1Fra Route du Sud
19/06/200422/06/20042.3Fra Route du Sud
21/06/200324/06/20032.3Fra Route du Sud
22/06/200225/06/20022.3Fra Route du Sud
23/06/200126/06/20012.3Fra Route du Sud
17/06/200020/06/20002.3Fra Route du Sud
19/06/199922/06/19992.3Fra Route du Sud




22/05/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits