Fra  4 Jours de Dunkerque 5/05/2009 - 10/05/2009  
  Category: 2.HC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014FRA DEMARE ArnaudFRA CHAVANEL SylvainDEN VALGREN ANDERSEN MichaelMore
2013FRA DEMARE ArnaudFRA VACHON FlorianNED SINKELDAM RamonMore
2012FRA ENGOULVENT JimmyCZE STYBAR ZdenekGER DEGENKOLB JohnMore
2011FRA VOECKLER ThomasFRA PICHON LaurentCZE STYBAR ZdenekMore
2010SUI ELMIGER MartinPOR COSTA Rui Alberto FariaESP ROJAS GIL Jose JoaquinMore
2009POR COSTA Rui Alberto FariaFRA LE LAY DavidFRA LEMOINE CyrilMore
2008FRA AUGE StéphaneFRA LHOTELLERIE ClémentFRA FEDRIGO PierrickMore
2007FRA LADAGNOUS MatthieuFRA LEFEVRE LaurentBEL CORNU DominiqueMore
2006ITA PETITO RobertoFRA PETILLEAU StéphaneFRA ROUS DidierMore
2005FRA FEDRIGO PierrickRUS EFIMKIN VladimirFRA MOREAU ChristopheMore
2004FRA CHAVANEL SylvainFRA BROCHARD LaurentFRA ROUS DidierMore
2003FRA MOREAU ChristopheFRA ROUS DidierFRA BROCHARD LaurentMore
2002FRA CHAVANEL SylvainFRA ROUS DidierFRA BROCHARD LaurentMore
2001FRA ROUS DidierFRA JALABERT LaurentFRA HEULOT StéphaneMore
2000SWE RITTSEL MartinLTU KASPUTIS ArturasRSA HUNTER RobertMore
1999DEN SANDSTØD MichaelITA CASSANI EnricoUSA VANDE VELDE ChristianMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
7/05/201411/05/20142.HCFra 4 Jours de Dunkerque / Tour du Nord-Pas-de-Calais
1/05/20135/05/20132.HCFra 4 Jours de Dunkerque / Tour du Nord-Pas-de-Calais
4/05/20128/05/20122.HCFra 4 Jours de Dunkerque
4/05/20118/05/20112.HCFra 4 Jours de Dunkerque
5/05/20109/05/20102.HCFra 4 Jours de Dunkerque
5/05/200910/05/20092.HCFra 4 Jours de Dunkerque
6/05/200811/05/20082.HCFra 4 Jours de Dunkerque
8/05/200713/05/20072.HCFra 4 Jours de Dunkerque
3/05/20067/05/20062.HCFra 4 Jours de Dunkerque
4/05/20058/05/20052.HCFra 4 Jours de Dunkerque
5/05/20049/05/20042.1Fra 4 Jours de Dunkerque
7/05/200311/05/20032.1Fra 4 Jours de Dunkerque
8/05/200212/05/20022.1Fra 4 Jours de Dunkerque
8/05/200113/05/20012.1Fra 4 Jours de Dunkerque
2/05/20007/05/20002.1Fra 4 Jours de Dunkerque
4/05/19999/05/19992.1Fra 4 Jours de Dunkerque




23/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits