Pol  Memorial Henryka Lasaka (165,5 km) 12/08/2017  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017POL BANASZEK AlanPOL JANISZEWSKI SylwesterPOL DETKO ArturMore
2016POL FRANCZAK PawelPOL JANISZEWSKI SylwesterPOL DETKO ArturMore
2015CZE KANKOVSKY AloisUKR BUTS VitaliyRUS MAIKIN RomanMore
2014POL PATERSKI MaciejPOL FRANCZAK PawelUKR KONONENKO MykhayloMore
2013FRA SENECHAL FlorianPOL GRADEK KamilPOL CIESLIK PawelMore
2012POL JANISZEWSKI SylwesterSLO MEZGEC LukaPOL BULIK MieszkoMore
2011SLO MEZGEC LukaSLO FURDI BlazPOL MARCZYNSKI TomaszMore
2010POL WITECKI MariuszCZE BUCHACEK TomasPOL RUTKIEWICZ MarekMore
2009GER SCHÄFER StefanPOL JEZOWSKI KrzysztofGER BELKA MathiasMore
2008POL JEZOWSKI KrzysztofPOL JANIACZYK BlazejEST OJAVEE MartMore
2007POL JEZOWSKI KrzysztofPOL KOMAR MateuszPOL CZAJKOWSKI DanielMore
2006CZE BENCIK PetrPOL SAPA MarcinPOL MATYSIAK BartlomiejMore
2005POL MACIEJEWSKI MarekCZE FADRNY OndrejPOL OSINSKI MarcinMore
2004POL RADOSZ RobertCZE BENCIK PetrPOL LISOWICZ TomaszMore
2003POL ZAMANA CezaryPOL RADOSZ RobertCZE TESAR LuborMore
2002POL ZAMANA CezaryPOL WOJCIECHOWSKI DariuszPOL STAFIEJ KazimierzMore
2001POL CHMIELEWSKI PiotrPOL PIATEK ZbigniewPOL JEZOWSKI KrzysztofMore
2000POL MICKIEWICZ JacekPOL LEWANDOWSKI MarcinPOL GEBKA MarcinMore
1999POL ZAMANA CezaryRUS SEDUN DimitriGER SZONN HeikoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/08/20181.2Pol Memorial Henryka Lasaka
12/08/20171.2Pol Memorial Henryka Lasaka (165,5 km)
13/08/20161.2Pol Memorial Henryka Lasaka (165,5 km)
8/08/20151.2Pol Memorial Henryka Lasaka (165,9 km)
16/08/20141.2Pol Memorial Henryka Lasaka (182,3 km)
10/08/20131.2Pol Memorial Henryka Lasaka (179 km)
11/08/20121.2Pol Memorial Henryka Lasaka (204 km)
13/08/20111.2Pol Memorial Henryka Lasaka (183,2 km)
14/08/20101.2Pol Memorial Henryka Lasaka (134 km)
15/08/20091.2Pol Memorial Henryka Lasaka (164,9 km)
16/08/20081.2Pol Memorial Henryka Lasaka (164,9 km)
12/08/20071.1Pol Memorial Henryka Lasaka (165 km)
13/08/20061.1Pol Memorial Henryka Lasaka (194,6 km)
14/08/20051.1Pol Memorial Henryka Lasaka
14/08/20041.3Pol Memorial Henryka Lasaka (165 km)
16/08/20031.3Pol Memorial Henryka Lasaka (195 km)
7/09/20021.3Pol Memorial Henryka Lasaka (167 km)
23/08/20011.4Pol Memorial Henryka Lasaka (167 km)
24/08/20001.5Pol Memorial Henryka Lasaka (154 km)
24/08/19991.5Pol Memorial Henryka Lasaka (165 km)




22/04/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits