Bel  Brabantse Pijl (196 km) 11/04/2012  
  Category: 1.HC  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL GILBERT PhilippeAUS MATTHEWS MichaelFRA GALLOPIN TonyMore
2013SVK SAGAN PeterBEL GILBERT PhilippeBEL LEUKEMANS BjörnMore
2012FRA VOECKLER ThomasESP FREIRE GOMEZ OscarBEL SERRY PieterMore
2011BEL GILBERT PhilippeBEL LEUKEMANS BjörnFRA GESLIN AnthonyMore
2010BEL ROSSELER SébastienBEL DE GENDT ThomasBEL VAN DE WALLE JurgenMore
2009FRA GESLIN AnthonyFRA PINEAU JérômeGER WEGMANN FabianMore
2008FRA CHAVANEL SylvainBEL GILBERT PhilippeESP FLECHA GIANNONI Juan AntonioMore
2007ESP FREIRE GOMEZ OscarBEL NUYENS NickLUX KIRCHEN KimMore
2006ESP FREIRE GOMEZ OscarNED KROON KarstenBEL NUYENS NickMore
2005ESP FREIRE GOMEZ OscarNED LOTZ MarcBEL MERCKX AxelMore
2004ITA PAOLINI LucaNED BOOGERD MichaelBEL SIJMENS NicoMore
2003NED BOOGERD MichaelESP FREIRE GOMEZ OscarITA PAOLINI LucaMore
2002BEL DE WAELE FabienBEL THIJS ErwinBEL PEERS ChrisMore
2001NED BOOGERD MichaelAUS SUNDERLAND ScottBEL MERCKX AxelMore
2000BEL MUSEEUW JohanBEL MATTAN NicoDEN SØRENSEN RolfMore
1999ITA BARTOLI MicheleNED BOOGERD MichaelITA NARDELLO DanieleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
16/04/20141.HCBel Brabantse Pijl (203 km)
10/04/20131.HCBel Brabantse Pijl (199,9 km)
11/04/20121.HCBel Brabantse Pijl (196 km)
13/04/20111.HCBel Brabantse Pijl (200,4 km)
14/04/20101.1Bel Brabantse Pijl (200,5 km)
29/03/20091.1Bel Brabantse Pijl (194,5 km)
30/03/20081.1Bel Brabantse Pijl (192,7 km)
1/04/20071.1Bel Brabantse Pijl (200 km)
26/03/20061.1Bel Brabantse Pijl (190 km)
27/03/20051.1Bel Brabantse Pijl (198,3 km)
28/03/20041.2Bel Brabantse Pijl (194 km)
30/03/20031.2Bel Brabantse Pijl (197 km)
31/03/20021.2Bel Brabantse Pijl (198 km)
1/04/20011.2Bel Brabantse Pijl (194 km)
26/03/20001.2Bel Brabantse Pijl (195 km)
28/03/19991.2Bel Brabantse Pijl (193 km)




17/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits