Bel  Scheldeprijs (200 km) 6/04/2011  
  Category: 1.HC  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GER KITTEL MarcelUSA FARRAR TylerNED VAN POPPEL DannyMore
2013GER KITTEL MarcelGBR CAVENDISH MarkNED MARKUS BarryMore
2012GER KITTEL MarcelUSA FARRAR TylerNED BOS TheoMore
2011GBR CAVENDISH MarkRUS GALIMZYANOV DenisBLR HUTAROVICH YauheniMore
2010USA FARRAR TylerAUS MCEWEN RobbieGER FÖRSTER RobertMore
2009ITA PETACCHI AlessandroNED VAN HUMMEL KennyCAN ROLLIN DominiqueMore
2008GBR CAVENDISH MarkBEL BOONEN TomAUS MCEWEN RobbieMore
2007GBR CAVENDISH MarkAUS MCEWEN RobbieBEL STEEGMANS GertMore
2006BEL BOONEN TomNED DE JONGH StevenBEL STEEGMANS GertMore
2005NED VENEBERG ThorwaldLTU VAITKUS TomasITA CADAMURO SimoneMore
2004BEL BOONEN TomAUS MCEWEN RobbieITA CADAMURO SimoneMore
2003BEL CAPELLE LudovicEST KIRSIPUU JaanGER RADOCHLA SteffenMore
2002AUS MCEWEN RobbieBEL STEELS TomNED VAN DIJK StefanMore
2001ITA LEONI EndrioNED BLIJLEVENS JeroenNOR ARVESEN Kurt AsleMore
2000ITA LEONI EndrioNED BLIJLEVENS JeroenNED VAN BON LeonMore
1999NED BLIJLEVENS JeroenGER ZABEL ErikNED HOFFMAN TristanMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
9/04/20141.HCBel Scheldeprijs (201 km)
3/04/20131.HCBel Scheldeprijs (204 km)
4/04/20121.HCBel Scheldeprijs (202,2 km)
6/04/20111.HCBel Scheldeprijs (200 km)
7/04/20101.HCBel Scheldeprijs (205,4 km)
15/04/20091.HCBel Scheldeprijs Vlaanderen (200 km)
16/04/20081.HCBel Scheldeprijs Vlaanderen (207 km)
18/04/20071.HCBel Scheldeprijs Vlaanderen (197 km)
12/04/20061.HCBel Scheldeprijs Vlaanderen (200 km)
13/04/20051.HCBel Scheldeprijs Vlaanderen (200 km)
14/04/20041.1Bel Scheldeprijs Vlaanderen (200 km)
16/04/20031.1Bel Scheldeprijs Vlaanderen
24/04/20021.1Bel Scheldeprijs Vlaanderen (205 km)
25/04/20011.1Bel Grote Scheldeprijs (205 km)
19/04/20001.1Bel Grote Scheldeprijs (200 km)
21/04/19991.1Bel Grote Scheldeprijs (201 km)




23/11/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits