Sui  World Championships (Mendrisio) R.R. (262,2 km) 27/09/2009  
  Category: WCRR  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POL KWIATKOWSKI MichalAUS GERRANS SimonESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2013POR COSTA Rui Alberto FariaESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2012BEL GILBERT PhilippeNOR BOASSON HAGEN EdvaldESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2011GBR CAVENDISH MarkAUS GOSS MatthewGER GREIPEL AndréMore
2010NOR HUSHOVD ThorDEN BRESCHEL MattiAUS DAVIS AllanMore
2009AUS EVANS CadelRUS KOLOBNEV AlexandrESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimMore
2008ITA BALLAN AlessandroITA CUNEGO DamianoDEN BRESCHEL MattiMore
2007ITA BETTINI PaoloRUS KOLOBNEV AlexandrGER SCHUMACHER StefanMore
2006ITA BETTINI PaoloGER ZABEL ErikESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2005BEL BOONEN TomESP VALVERDE BELMONTE AlejandroFRA GESLIN AnthonyMore
2004ESP FREIRE GOMEZ OscarGER ZABEL ErikITA PAOLINI LucaMore
2003ESP ASTARLOA ASCASIBAR IgorESP VALVERDE BELMONTE AlejandroBEL VAN PETEGEM PeterMore
2002ITA CIPOLLINI MarioAUS MCEWEN RobbieGER ZABEL ErikMore
2001ESP FREIRE GOMEZ OscarITA BETTINI PaoloSLO HAUPTMAN AndrejMore
2000LAT VAINSTEINS RomansPOL SPRUCH ZbigniewESP FREIRE GOMEZ OscarMore
1999ESP FREIRE GOMEZ OscarSUI ZBERG MarcusFRA ROBIN Jean-CyrilMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
28/09/2014WCRREsp World Championships (Ponferrada) R.R. (254,8 km)
29/09/2013WCRRIta World Championships (Lucca - Firenze) R.R. (272,2 km)
23/09/2012WCRRNed World Championships (Maastricht - Valkenburg) R.R. (261 km)
25/09/2011WCRRDen World Championships (Kobenhavn) R.R. (260 km)
3/10/2010WCRRAus World Championships (Melbourne - Geelong) R.R. (259,9 km)
27/09/2009WCRRSui World Championships (Mendrisio) R.R. (262,2 km)
28/09/2008WCRRIta World Championships (Varese) R.R. (260,2 km)
30/09/2007WCRRGer World Championships (Stuttgart) R.R. (267,4 km)
24/09/2006WCRRAut World Championships (Salzburg) R.R. (265,9 km)
25/09/2005WCRREsp World Championships (Madrid) R.R. (273 km)
3/10/2004WCRRIta World Championships (Verona) R.R. (265,5 km)
12/10/2003WCRRCan World Championships (Hamilton) R.R. (260,4 km)
13/10/2002WCRRBel World Championships (Zolder) R.R. (256 km)
14/10/2001WCRRPor World Championships (Lisboa) R.R. (254 km)
15/10/2000WCRRFra World Championships (Plouay) R.R. (269 km)
10/10/1999WCRRIta World Championships (Verona) R.R. (260 km)




25/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits