Ita  Trofeo Pantalica (197 km) 9/03/2002  
  Category: 1.3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2003ESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelITA CASSANI EnricoITA FIGUERAS GiulianoMore
2002ITA BALDATO FabioITA GENTILI MassimilianoITA FIGUERAS GiulianoMore
2001ITA PETITO RobertoITA BARBERO SergioRUS IVANOV SergueiMore
2000ITA DI LUCA DaniloITA CELESTINO MirkoITA REBELLIN DavideMore
1999ITA FERRIGATO AndreaITA REBELLIN DavideITA FIGUERAS GiulianoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
9/03/20031.3Ita Trofeo Pantalica (174 km)
9/03/20021.3Ita Trofeo Pantalica (197 km)
10/03/20011.3Ita Trofeo Pantalica (178 km)
4/03/20001.3Ita Trofeo Pantalica (200 km)
27/02/19991.3Ita Trofeo Pantalica (199 km)




20/06/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits